• 8.2.2023

Zatiaľ čo niektorí ľudia zaspia okamžite, v populácii pribúda tých, ktorí na spánok čakajú dlhé hodiny. Fakt, že spánok je pre ľudské zdravie nevyhnutný, si tak najviac uvedomujú tí, ktorým sa ho vinou nespavosti a problémov so spánkom dlhodobo nedostáva, a pokiaľ aj áno, ráno pre nich nie je také svieže, ako by si predstavovali. Príčin nespavosti je veľa, rovnako ako možností, ako problémy so spánkom riešiť.

Ak hľadáte riešenie nespavosti, ktoré je nenávykové a navyše prírodného pôvodu, objavte Lunestil®, inovatívne duo kapsuly s jedinečným mechanizmom rešpektujúce nielen najmodernejšie vedecké poznatky, ale aj silu prírody a tradície prírodného liečiteľstva.

 

Nespavosť ako fenomén modernej doby

Problémami so spánkom trpí podľa posledných štatistík až 1/3 dospelých a nevyhýbajú sa ani deťom. Príčin nespavosti je mnoho, jedna však dominuje, a tou je stres. Každodenné vysoké pracovné nasadenie a bežné starosti sa negatívne podpisujú na psychike nás všetkých a jedným z prejavov nadmerného psychického vypätia je práve nespavosť.

Energetické nápoje na podporu energie počas dňa, keď sa cítite unavení a nevyspatí, problém s nespavosťou neriešia, len prehlbujú problémy a odkladajú riešenie na neurčito. Problémy so spánkom riešte včas, pretože negatívnych účinkov nespavosti na ľudské zdravie je až príliš mnoho a nevyplatí sa ich podceňovať. Depresie, úzkosti, oslabená imunita, celodenná únava, zníženie psychickej a fyzickej výkonnosti sú len niektoré z mnohých podôb dlhodobého spánkového deficitu. Niekedy pritom stačí naozaj málo a nespavosť môže byť minulosťou.

 

Rešpekt k prírode

Problémy so spánkom sú staré ako ľudstvo samo. Rovnako ako iné zdravotné problémy bola aj nespavosť v minulosti riešená pomocou prírody. Dnes, keď sa čím viac obraciame k prírode a hľadáme inšpiráciu v overených postupoch našich predkov, objavujeme aj neskutočné možnosti prírodnej podpory zdravia, teda aj kvalitného spánku, no v súlade s najmodernejšími vedeckými poznatkami.

Levanduľa úzkolistá (lekárska) je bylina, ktorú netreba v súvislosti so spánkom a relaxáciou dlho predstavovať. Oproti tomu mučenka pleťová môže byť svojimi priaznivými účinkami na spánok pre mnohých veľkým prekvapením. Spojenie týchto bylín, navyše s vitamínom B6, ktorý prispieva k zníženiu miery  únavy a vyčerpania, predstavuje účinné zloženie, vďaka ktorému sa s nespavosťou budete môcť rozlúčiť. Riešenie nespavosti má meno Lunestil® - PRE SPÁNOK VAŠICH SNOV.

 

Rešpekt k najmodernejším vedeckým poznatkom

Oneskorené uvoľňovanie aktívnych látok vo výživovom doplnku Lunestil® je úplne unikátny spôsob podpory zdravého a kvalitného spánku. Lunestil® nie sú len klasické tablety, vďaka ktorým rýchlo zaspíte. Lunestil® sú unikátne duo kapsuly s dvojitým účinkom pre zdravý spánok s technológiou oneskoreného uvoľňovania aktívnych látok. Každá kapsula má iný obsah účinných látok a iný čas uvoľňovania. Vonkajšia kapsula obsahuje esenciálny olej levandule úzkolistej, ktorá sa už stovky rokov používa pre svoje  upokojujúce účinky.

Vnútorná kapsula s oneskoreným uvoľňovaním obsahuje výťažok z mučenky pleťovej a vitamín B6, ktoré sa uvoľňujú do organizmu až po zaspatí, aby váš pokojný a zdravý spánok pokračoval celú noc bez prerušenia. Vitamín B6 prispieva k zníženiu miery vyčerpania, aby ste boli po odpočinku svieži a pripravení  na nový deň. Lunestil® vďaka svojmu zloženiu podporí váš spánok efektívne a bezpečne a vy si budete opäť môcť užívať život naplno, svieži, odpočinutí a plní energie.

 

Čas ísť spať, čas na Lunestil®!

Prechod medzi denným a nočným režimom je riadený mozgom pomocou hormónu melatonínu v krvi, ktorého produkcia sa zvyšuje, len čo sa začne stmievať a organizmus dostáva signál, že je čas ísť spať. S ránom sa produkcia melatonínu pozastavuje. 

Nespavosť sa dá riešiť aj inak, a to bezpečne a prírodnou cestou. Dodržiavanie pravidiel spánkovej hygieny a vhodná podpora kvalitného spánku sú to najmenej, čo môžete pre svoje zdravie urobiť. Zbavte sa celodennej únavy, malátnosti a pocitov vyčerpania, najčastejších následkov dlhodobej nespavosti, a zobúdzajte sa svieži. Dajte prednosť účinným látkam prírodného pôvodu bez rizika vzniku závislosti aj v prípade dlhodobého užívania. Dajte prednosť Lunestilu® pred nespavosťou! Dajte prednosť zdraviu!